Së pari duhet të dimë çfarë është ndërmjetsimi apo lutja ndërmjetsuese. E pastaj duhet të mendojmë se a munden shenjtorët e vdekur të ndërmjetsojnë për shpëtimin tonë? A mundemi ne ose a guxojmë ne të ju lutemi shenjtorëve ose njerëzve të vdekur dhe çfarë thotë Bibla për këtë? A duhet ne të lutemi për shpirtërat e të vdekurëve, a mundemi ne të ndërmjetsojmë për ta? Çfarë është Biblike e çfarë jo? Për të mësuar më shumë na ndiqni në këtë sëri mësimesh rreth lutjes ndaj të vdekurve dhe për të vdekurit.

Facebook Comments