Sot do të flasim për Lutjet e Përgjigjura. Do të nisim fjalën me vet fjalët e Jezus Krishtit tek Gjoni 15 vargu 7 ” Në qoftë se qëndroni në mua dhe fjalët e mia qëndrojnë në ju,kërkoni qfarë të doni dhe do të ju bëhet ” dhe vargu 16 thotë “Nuk më keni zgjedhur ju mua por unë ju kam zgjedhur juve dhe ju caktova që të shkoni dhe të jepni fryt dhe fryti juaj te jetë i qëndrueshëm që çfarëdo gjë ti kërkoni Atit në emrin tim, Ai do tu a jap”.

Ja pra miq të dashur, ku kemi një premtim për të gjithë ata që qëndrojnë në Krishtin. Lutjet e tyre jo vetëm që do të dëgjohen prej Tij por edhe do të kenë përgjigjje.

Facebook Comments