Sot do të flasim për “Maksimalja ose Minimalja për Zotin”. Në mësimin e kaluar folëm për dallimin midis religjiozes dhe frymorës. E pamë çdo të thotë të jesh fetar, Religjioz dhe gjithashtu çfare do të thotë të jesh i Perëndishëm ose Frymor…

Facebook Comments