Sot do të flasim për një personazh biblikë, i cili zakonisht predikohet ose përmendet gjatë Krishtlindjes. Sot ne kemi për qëllim të studiojmë karakterin e këtij personazhi. Gjithashtu në javët në vazhdim do të flasim për personazhe dhe karaktere të tjera dhe mënyra të tjera se si keq interpretohen këto personazhe dhe adhurimi që ju bëhet në kishë. Sot do të flasim për Marinë, nënën e Jezusit.

Facebook Comments