Me të vërtetë po jetojmë në kohë të mbrapshta, në kohë kur nuk e dimë se çfarë po ndodh. Mbi gjithçka kemi nevojë për sigurinë e Zotit dhe njerëz të cilët kur i takojmë na japin shpresë dhe inkurajim e na nxitin që të besojmë me të mirën gjithashtu…

Facebook Comments