Muajin e kaluar pas vizitës që delegacioni i Kosoves bëri në Shtëpine e Bardhë morëm vesh se njera prej pikave të nënshkuara nga kosova dhe SHBA ishte edhe njohja ndaj shtetit te Izraelit. Ishte lajm i mire per mua dhe shume njerez te tjere…

Facebook Comments