Një javë tjetër ka nisur dhe ne jemi me një temë tjetër dhe mendoj se do jetë një temë drejtuese për të gjithë besimtaret që e njohin dhe besojnë Jezusin. Eshtë një teme që shpesh keqkuptohet dhe do na bëjë të kuptojmë se pse ne jemi thirrur dhe cila është arsyeja se pse ne i besojmë Jezusit. A është vetëm kaq apo ka diçka tjetër Zoti për ne?…

Facebook Comments