Mosbesimi. Duam të vazhdojmë dhe sot me gjërat aq serioze që na shkatërrojnë jetën tonë të brendshme. Edhe pse ne ndoshta nuk e kemi të qarte dhe nuk e shohim me sinqeritet. Fjala e Perëndisë është një skaner që na shfaq çfarë jemi ne në të vërtetë brenda nesh…

Facebook Comments