Do flasim sot për “Mosfalja dhe zemërimi”, do shohim sot sëbashku një prej mënyrave që djalli mundohet të futet në jetën tonë. E dimë të gjithë që ai është i gatshëm që të na shkaterrojë…

Facebook Comments