Shpesh kemi dëgjuar për Biblën, shpesh kemi hasur njerëz në rrugë të cilët na kane ofruar një Bibel. Edhe pse duhet të jemi të kujdesshem se kë takojmë dhe kujt i japim kohën tonë, ne gjithashtu duhte të dimë të jemi të përgjegjshëm që të dëgjojmë…

Facebook Comments