Jemi një javë pas festës së Pashkës dhe ne të dashur miq do të lexojmë diçka në mënyrë specifike që apostulli Gjon na jep rreth shërbesës tokësore të Jezusit në tokë pas ringjalljes së Tij. Dëshiroj të flas për një histori të famshme e cila ka karakterizuar shërbesën tokësore të Jezusit…

Facebook Comments