Sot do te degjojme nje prej historive dhe takimeve me mahnitese qe Jezusi ka bere dhe ka pasur me nje djalosh te ri, i cili na paraqiten cilesite e tij prej njeriu dhe na vesh ate pamjen e plote qe ne mund t ekemi per te. Jezusi ka takuar shume njerez gjate sherbeses se tij ne toke…

Facebook Comments