Në javën e fundit të Adventit, ne dëshirojmë të flasim për Paqen dhe Princin e Paqës. Kemi folur për Shpresën dhe kemi thënë se shpresë kemi jo vetëm për shkak të Krishtlindjes por për ardhjen e Dyte të Krishtit. Pastaj kemi folur për Dashurinë, ajo është shfaqur në Krishtlindje, Perëndia dha Birin e Tij të lindur që kushdo që beson në Të, të mos humbasë…

Facebook Comments