Sot do të mbyllim temen që po flasim prej disa javësh, Qka ndodh mbas vdekjes. Në mesimin e parë folëm që pas vdekjes jemi në shtëpi me Perëndinë, pastaj në të dytin kemi thënë që të vdekurit ringjallen, dhe në temën e tretë kemi folur për gjykimin që vjen pas vdekjes, ndërsa sot do të flasim “që do të jemi të përlëvduar dhe të lirë në token e re”…

Facebook Comments