Sot do të hyjmë në një aventurë të re tregimi, ngjarje dhe në të njëjtën kohë mesazhi të fuqishëm jetëndryshues për gjithsecilin nga ju që jeni duke na dëgjuar, do të flasim për Pentekostin, për ditën e ardhjes së Frymës së Shenjtë mbi dishepujt e Jezus Krishtit, për festën apo dita e Rreshajave.

Sa e rëndësishme është që kisha e Jezus Krishtit, të pajiset me Frymën e Shenjtë.

Sa e rëndësishme ishte për Jezusin, që Fryma e Shenjtë të zbriste tek Ai. Po ashtu edhe për dishepujt kishte rëndësi kjo, në mënyrë që të nisnin shërbesën e tyre në tokë. – Pastor Jeton Sokoli

Facebook Comments