Pentekosti, dita e ardhjes së Frymës së Shenjtë mbi dishepujt

Sot do të hyjmë në një aventurë të re tregimi, ngjarje dhe në të njëjtën kohë mesazhi të fuqishëm jetëndryshues për gjithsecilin nga ju që jeni duke na dëgjuar, do të flasim për Pentekostin, për ditën e ardhjes së Frymës së Shenjtë mbi dishepujt e Jezus Krishtit, për festën apo dita e Rreshajave. Sa e … Continue reading Pentekosti, dita e ardhjes së Frymës së Shenjtë mbi dishepujt