Jemi në pjesën e 3 të mësimeve rreth vuajtjeve të Jezusit dhe sakrifices së tij në kryq, dhe tema është “Perëndia që vdiq dhe rikthehet sërish në jetë”. Kemi folur për 2 ironi në programin e kaluar ndërsa sot…

Facebook Comments