Tema që sot kemi zgjedhur ta ndajmë me ju është Kosova në Uefa, të mirat, sfidat, dhe dalja në arenën ndërkombëtare, ku në lidhje me këtë temë do te na flas Profesori Universitar, trajneri më i suksesshëm në Kosove, ish trajneri i përfaqeuseses së Kosovës Bylbyl Sokoli.

Facebook Comments