Sot do të flasim në vazhdimsi për temën që kemi filluar javën e kaluar, ku kemi folur për brengosjet dhe shqetësimet. Ndërsa sot do të vazhdojmë të falsim për lodhjet që i kemi në zemrën tonë, në shpirtin tonë dhe do të mësojmë se si ne duhet të varemi tek paqja, forca, tek udhëheqja dhe vajosja që Zoti Jezus e ka për ne dhe Ai na jep.

Facebook Comments