Sot do të flasim për temën e pagëzimit. Pse duhet të pagëzohemi, kur duhet të pagëzohemi dhe sa është e rëndësishme të kemi pagëzimin në mënyren e duhur? Kur është mosha e duhur që duhet të pagëzohemi? Qfarë thotë Bibla rreth pagëzimit dhe sa vjeç ishte Jezusi kur u pagëzua? Për këto dhe shumë të tjera rreth pagëzimit do t’ju flas Pastor Jeton Sokoli.

Facebook Comments