Sot do të vazhdojmë në pjesën e tretë të asaj se pse të duhet bashkësia dhe kisha si familje. Arsyeja e tretë është që të ndihmojë ty që të kultivosh pjekuri shpirtërore përmes dishepullizimit…

Facebook Comments