Po futemi ngadalë në ditën kur festohet Pashka. Pashka është Ringjallja e Zotit tonë Jezus Krisht. Një festë shumë e rëndësishme edhe festë e dobishme për ta festuar nga të gjithe besimntaret e krishtere dhe njerëzit e botës. Do të bejmë disa predikime radhazi për këtë festë…

Facebook Comments