Jemi tek pjesa e 4 dhe sot vargjët që do të lexojmë janë nga Ruthi kapitulli 2, vargjet 1-23. Një shkrimtar i njohur po fliste me disa jobesimtar për historinë e Ruthit dhe ata po e lavdëronin dhe po thonin që ishte një rrëfim shumë i bukur dashurie…

Facebook Comments