Sot dua t’ju prezantoj me një personazh biblik të cilin në fakt shumë rrallë e përmendim. Nuk i dihet as emri i saj, është një personazh i ri, i brishte dhe ka ndikim të madh mbi një tjetër karakter ose personazh siç është Naomi…

Facebook Comments