Kemi nisur një seri mësimesh rreth Jezusit dhe personazheve të famshme të Tij të shërimit. Herën e fundit kemi folur për gruan me fluks gjaku ndërsa sot do të flasim për Jezusin dhe një njëri i cili ishte i paralizuar, pra, personazhi i famshëm i sotshëm është i paralizuari. Ky tekst mund të gjendet tek Marku kapitulli 2 prej vargu 1…

Facebook Comments