Sot do të flasim për një temë shumë të rëndësishme, e cila na sfidon që ne të mos jemi të kenaqur me vendin ku jemi por qe të synojme më të mirën dhe më shumë se sa ku jemi sot. Do të lexojme nga Jozueu 1:1-11.

Sipas Fjalës – e martë & e enjte, ora 13:30

Facebook Comments