Kemi folur shumë dite për Sovranitetin e Zotit dhe përgjegjësinë morale që ka njeriu dhe kemi thenë ku është liria në mes të kësaj. Ndoshta kemi përdorur shumë terma që nuk i kemi kuptuar dhe sot do t’i shpjegoj. Do të shohim çfarë është p.sh. paranjohja. Do të shohim konceptet që e mbizotërojnë këtë temë…

Facebook Comments