Sot do të flasim një temë të cilen nuk e kemi folur asnjëherë në radio dhe dua të flas për “Thashethemet”. Thashethemet në shoqeri, familje, kishe apo kudo që jemi. Cfarë janë thashethemet?

Facebook Comments