Cdo pjesëz e fuqisë dhe dashurisë së Perëndisë është e disponueshme për ju – sot! Ju nuk jeni thjesht një përson i turmës. Perëndia ju do si të ishit i vetmi përson mbi Tokë. Problemi është se, ashtu si shumica e njerëzve, ju mund të mos e kuptoni këtë gjë…ose nëse e dini në mendje, mund të mos e ndieni në zemrën tuaj. Tani mundeni. Mesazhi i fuqishëm në këtë libër frymëzuar do t’ju tregojë:

– Si të dalloni dashurine e Perëndise brenda jush

– Si të dalloni së pyeturi veten nëse jeni i/e mirë aq sa duhet për Perendinë

Facebook Comments