Sot do të flasim për pjesën e dytë të temës që kemi nisur para dy jave, Unë dhe Kryqi. Ne kemi thënë se kemi plotë besimtarë nëpër botë dhe brenda kishës që thonë se janë ndjekës të Jezus Krishtit por ende jetojnë jeten e vet. Jezusi vet na ka paralajmëruar se do të ketë shumë njerëz që e nderojnë atë me buzë po me zemër ata janë shumë larg tij. Qëndroni me valët e Radio 7 Kosovës për të dëgjuar një mesazh që do të sfidojë secilin prej nesh.

Facebook Comments