Sot do të flasim për shpirtin dhe vështrimin e shpirtit nga brënda. Le të mendojmë pak për një lidhje me njeriun e thjeshtë dhe inteligjent, të cilin e përmendëm në programin e kaluar. I cili lexon për herë të parë Shkrimin, ai i qaset Biblës pa asnjë njohuri paraprake me përmbajtjen e saj…

Facebook Comments