Sot do të flasim për temen “Zoti e përdor të keqen per të mirë”. Herën e kaluar pamë se si u fut e liga në këtë botë. Bota ishte e mirë sepse ishte krijuar nga një Zot i mirë dhe i dashur por e liga hyri me djallin…

Facebook Comments