Sot është një dite e bekuar sepse unë dhe ti dhe shumë njerëz të tjerë janë zgjuar dhe po marrin frymë. Edhe një ditë kemi një dhuratë ditë nga Zoti. Të jemi bekim per njerezit e tjere…

Facebook Comments