Endërroj për Kosoven – Iliriana Arifi

‘Ëndërroj për Kosovën’ një seri intervistash me artist, intelektual dhe profesionist të ndryshëm. Një takim dhe bisedë për të kaluarën, të tashmen, dhe të ardhmen… Dëgjoni më shumë për regjisoren Iliriana Arifi, sot në orën 16:00 në Radio 7 Kosova… #106fm #radio7kosova #enderrojperkosoven #ilirianaarifi #105.8fm Rrafshi i Dukagjinit   “Ëndërroj për Kosovën” e marte, ora […]