me shume

“Më shumë nga Kosova”, ky është një reportazh që përcjell tek ju ngjarje nga aktualiteti dhe tema të ndryshme javë pas jave. Miq te këtyre reportazheve, janë të fushave të ndryshme, varesisht nga tema e reportazhit. Programi transmetohet të dielë n në orë n 15:30 në valët 106 fm në Radio 7 Kosova. Kurse ritransmetimi bëhet të mërkurën në orën 16:00 dhe të shtunën në orën 15:30.

 

 

 

 

Programe audio: 

Pranimi i Kosovës në UEFA

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 86
  Gjerasim Qiriazi lindi në Manastir më 18 tetor 1858, vdes më 2 janar të vitit 1894. Ishte pastor protestant, shkrimtar, rilindas, edhe themeluesi i parë i shoqërisë Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë më 14 nentor 1892.
  Tags: të, në, më, kosova, radio
 • 73
  Brenda pak ditësh, më 1 Prill, do të hyj në fuqi Marrëveshja për Stabilizim Asociim ndërmjet  Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës. Presim që së bashku me bashkë-nënshkruesin tonë, Komisionerin Hahn ta organizojmë një ngjarje për të shënuar këtë arritje të përbashkët brenda këtij muaji. Kjo marrëveshje është kulmi i…
  Tags: të, në, dhe
 • 70
  Hashim Thaçi mbajti një fjalim të gjatë në inaugurimin e vet president i vendit, transmeton Koha.net. Ai në fjalim përmendi të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e vendit. Natyrisht, gjatë gjithë fjalimit,ai foli në veten e parë duke veçuar bëmat e veta për Kosovën. Ky është fjalimi i Hashim…
  Tags: të, që, është, dhe, në
 • 69
  Instituti Demokratik i Kosovës në konferencë për media ka bërë të ditur raportin “Indeksi i perceptimit të korrupsionit 2016” i përgatitur nga Transparency International. Artan Canhasi, nga KDI, tha se Kosova këtë vit ka shënuar përparim krahasuar me vitin 2015. “Këtë vit Kosova është notuar me 36 pikë dhe tani…
  Tags: të, në, dhe
 • 69
  Sot bëhen tri vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së parë mes Kosvës dhe Serbisë, në Bruksel. Hashim Thaçi, atëherë kryeministër i Kosovës, dhe Ivica Daqiq i Serbisë, hodhën firmën në marrëveshjen 15 pikëshe, me qëllim të normalizimit të mardhënieve mes të dy vendeve. Marrëveshja e 19 prillit, ndër të tjera…
  Tags: të, në