Një program që shpall Fjalën e Perëndisë pa kompromis, duke besuar autoritetin absolut të saj. “Rruga”, është një program dy gjuhësh në formatin anglisht-shqip që përcjell mesazhin e Ungjillit nga Dr. Michael Youssef. Ky program transmetohet nga e Hëna në të Shtunë ora 14:30 dhe ritransmetohet në orën 21:00.

Programe Audio:

Lutja e Jakobit

Libra:

Shtatë hapat në aventurën e besimit tënd

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 69
  Me gëzim ngazëllyes!Krishti i njihte lavdinë dhe shkëlqimin e qiellit. E megjithatë, Ai la Qiellin për të ardhur në tokë dhe erdhi me gëzim. Si është e mundur që Jezusi ishte i kënaqur të linte madhështinë e qiellit dhe të vinte në këtë botë të rënë për të bërë vullnetin e Atit?…
  Tags: të, dhe, dr, michael, youssef
 • 64
    Perëndia është me ne. Kjo është e vërteta e parë dhe më e mrekullueshme e Krishtlindjes. PERËNDIA ËSHTË ME NE. Bibla thotë, “Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne” (Gjoni 1:14).  Ne nuk kemi bërë asgjë për të arritur tek Perëndia por në Krishtin, Perëndia vjen tek ne.…
  Tags: të, dhe, në
 • 61
  Mos ki frikë- numëro yjet!Abrahami, me ushtrinë e tij të vogël prej 318 burrash të stërvitur nga shtëpia e tij, sapo kishte mundur katër mbretërit e udhëhequr nga Kedorlaomeri dhe ushtritë e tyre— të cilat kishin shpartalluar pesë mbretër vendas, dhe kishin plaçkitur gjithë  pasuritë e Sodomës dhe Gomorrës dhe madje kishin marrë edhe…
  Tags: të, dhe, në, dr, michael, youssef
 • 55
  Çfarë do të thotë që Shkrimi është i gjallë?Fjala jote është një llambë në këmbën time dhe një dritë në shtegun tim.-Psalmi 119 : 105 Që të jetojmë sipas Biblës, duhet të dimë se Fryma e Shenjtë na flet përmes shkrimit.  Hebrenjve 4:12 na tregon se Fjala e Perëndisë është e gjallë dhe vepruese. Kjo ndodh sepse Fryma e Shenjtë…
  Tags: të, dhe, në, është
 • 55
  Na u duk mirë Frymës së Shenjtë dhe neve!Veprat e Apostujve, kapitulli 15, vargu 28, thotë: “Në fakt na u duk mirë Frymës së Shenjtë dhe neve që të mos ju ngarkojmë asnjë barrë tjetër përveç këtyre gjërave të nevojshme “ Ky është vërtet një varg interesant dhe një fjali vërtet interesante në mes të kapitullit 15 të veprave…
  Tags: të, në, dhe, që