Reportazhe

Sa është ushqimi i sigurtë në Kosovë – REPORTAZH

Tema që sot do ta shtjellojmë është “Sa ka siguri në ushqimet që konsumojmë në Kosove” dhe ne lidhje me këtë temë do të na flas Lamir Thaci , drjetor i informimit në Agjensinë e Ushqimit dhe Veterinarisë.

Facebook Comments

Share This:

Comments