Reportazhe

Shërbimi i komunitetit Qeveritar – REPORTAZH

Tema që sot do të flasim është “Një sistem i shfrytëzuar pak – Shërbimi i komunitetit Qeveritar” : Zyra për Komunikim Publik në Zyrën e Kryeministrit, me mbështetjen e projektit të SIDA-s për zhvillimin e politikave. Ndërsa planin e dhe projektin e konkretizuan Grupi për Studime Juridike dhe Politike, dhe KIPRED.

Facebook Comments

Share This:

Comments