Programi i Xhois Majer, “Shijoje jetën çdo ditë” që transmetohet në më shumë se dy të tretat e botës, tashmë vjen edhe në Kosovë përmes Radio 7 Kosova. Ne ju ftojmë të dëgjoni këto mesazhe jetë-ndryshuese përmes radios dhe internetit në rehatinë e shtëpisë suaj.

Nga e hena – e premte, ora 09.00 dhe 20.00

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 89
  Gjerasim Qiriazi lindi në Manastir më 18 tetor 1858, vdes më 2 janar të vitit 1894. Ishte pastor protestant, shkrimtar, rilindas, edhe themeluesi i parë i shoqërisë Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë më 14 nentor 1892.
  Tags: të, në, më, kosova, radio
 • 77
  Brenda pak ditësh, më 1 Prill, do të hyj në fuqi Marrëveshja për Stabilizim Asociim ndërmjet  Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës. Presim që së bashku me bashkë-nënshkruesin tonë, Komisionerin Hahn ta organizojmë një ngjarje për të shënuar këtë arritje të përbashkët brenda këtij muaji. Kjo marrëveshje është kulmi i…
  Tags: të, në, dhe
 • 72
  Instituti Demokratik i Kosovës në konferencë për media ka bërë të ditur raportin “Indeksi i perceptimit të korrupsionit 2016” i përgatitur nga Transparency International. Artan Canhasi, nga KDI, tha se Kosova këtë vit ka shënuar përparim krahasuar me vitin 2015. “Këtë vit Kosova është notuar me 36 pikë dhe tani…
  Tags: të, në, dhe
 • 72
  Sot bëhen tri vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së parë mes Kosvës dhe Serbisë, në Bruksel. Hashim Thaçi, atëherë kryeministër i Kosovës, dhe Ivica Daqiq i Serbisë, hodhën firmën në marrëveshjen 15 pikëshe, me qëllim të normalizimit të mardhënieve mes të dy vendeve. Marrëveshja e 19 prillit, ndër të tjera…
  Tags: të, në
 • 68
  Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka vizituar sot Universitetin “Hasan Prishtina”, me ç’rast është takuar me rektorin Marjan Dema. Ditë më parë, rektori Dema ka deklaruar se është privilegj nëse Kryeministri, apo ndonjë ministër i Qeverisë së Kosovës, ligjëron në UP, edhe nëse ata nuk do të jenë të rregullt…
  Tags: të, se, në