Reportazhe

Si të procedojmë me formimin e ushtrisë? – REPORTAZH

Tema që do ta trajtojmë sot degjues të radio 7 Kosova, do të jetë ajo mbi transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës.

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka organizuar tryezen e diskutimit me temën “Si të procedojmë me formimin e ushtrisë?”, në te cilen u tha se Kosova është vonuar që tri vjet me formimin e ushtrisë.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 73
  Në Kosovë fatkeqësisht ekziston një numër i konsiderueshëm i fëmijëve që lindin me sëmundje të zemrës dhe shërimi i të cilëve në vendin tonë është po thuajse i pamundur.   Megjithatë, kohët e fundit janë rritur shpresat e këtyre fëmijve për mjekim jashtë vendit. Një gjë të tillë po e…
  Tags: në, të, që, për, ka
 • 58
  Ligji i punës në Kosovë ndonëse i miratuar shtatë vite më parë nuk ka arritur të gjejë zbatim të duhur, në veçanti në sektorin privat. Mungesa e kontratave të punës, orari i stërzgjatur i punës, pushimi i lehonisë, pagesa jo e rregullt, janë vetëm disa nga shkeljet që punëdhënësit në…
  Tags: të, në
 • 57
  Tani e tutje Kosova do të ketë një derë të hapur edhe në të dyja dhomat e Parlamentit Italian. Të martën, me 7 mars, për herë të parë u formua Grupi i Miqësisë për Kosovën, grup në të cilin janë përfshirë deri tani 45 senatorë dhe deputetë. Kryetar i grupit…
  Tags: të, në, për, që
 • 56
  Kosova meriton të ardhmen evropiane, por ende ka shumë sfida dhe vështirësi, deklaroi të premten kryetari i delegacionit të Parlamentit Evropian,Tonino Piculas, në një konferencë për media, pas mbylljes së sesionit të parë të mbledhjes së tretë të përbashkët të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim BE-Kosovë. Ai tha se kanë…
  Tags: të, për, se, në
 • 56
  Qeveria e Republikës së Kosovës, posa të marrë nga Kuvendi Projektligjin me të cilin propozohet që FSK-së t’i jepet roli i ushtrisë, do ta trajtojë sipas rregullores nga Ministria e FSK-së, Ministria e Integrimeve Evropiane dhe Ministria e Financave, në mënyrë që ai të jetë në harmoni me Kushtetutën e…
  Tags: të, në, së, kosovës
Comments