Reportazhe

Terrorizmi dhe shpërlarja e parasë, sfidë në rrugën drejt BE-së – REPORTAZH

Financimi i terrorizmit dhe shpërlarja e parasë, konsiderohet të jenë sfidë për shtetin e Kosovës në proceset drejt Bashkimit Evropian (BE). Kështu u tha në tryezen me temë “Financimi i Terrorizmit dhe Shpërlarja e Parasë”, te organizuar nga Programi Ndërkombetar i Asistencës në Trajnim për Hetimet Penale (ICITAP) dhe Zyra Tejoqeanike për Trajnim, Asistencë dhe Zhvillim Prokurorial (OPDAT) në Kosovë, në kuader të Departamentit të Drejtësisë te Shteteve të Bashkuara

Facebook Comments

Share This:

Comments