Kulturë

U shenua Viti i Presidentit Willson duke u emitua pulle postare nga Posta e Kosoves

Nen bashkëorganizimin e Institutit për Studime Shqiptare e Protestante (ISShP) të Institutit per Trashegimi Shpirterore e Kulturore te Shqiptareve – Shkup, dhe te Qeverise se Kosoves dje ne Biblioteken Kombetare te Kosoves u shenua Viti i Presidentit Willson duke u emitua pulle postare nga Posta e Kosoves, ekspozite dhe katalog te pergatitur nga ISShP ne krye me drejtorin ekzekutiv David Hosaflook. 

Me kete rast kryetari i Kishes Protestante Ungjillore te Kosoves pastor dr. Femi Cakolli mbajti nje fjalim per rendesine fillestare te misionareve amerikane dhe te figurave kyçe te levizjes protestante shqiptare sikurse familja Qiriazi dhe familja Dako qe quan ne miqesi edhe te vete presidentit amerikan Willson. 

Per kete rendesi foli edhe drejtori i ITShKSH z. Skender Asani nga Shkupi. Te pranishmeve iu drejtue edhe kryeministri z. Haradinaj si dhe drejtori i Postes se Kosoves z. Sejdi Hoxha.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 75
  E verteta e çeshtjes eshte se shumices se pyetjeve tona te veshtira nuk mund t'u jepet pergjigje ketu ne toke. Duhet ta pranojme se "mendimet e tij nuk jane mendimet tona". Por ne te krishteret jemi te sigurt se nuk do te ecim gjithmone ne erresire. Jo. sepse ne perjetesi te gjitha ketyre pyetjeve shqetesuese…
  Tags: te, ne
 • 67
  Pulë e pjekur me limon Mirret nje pule dhe pasi te pastrohet mire jasht dhe mbrenda dhe thahet me leter kuzhine e lyejme me perzierjen e melmesave dhe vajit te ullirit. Perimet priten ne katrorka dhe vendosen rreth pules ne tave te cilen e kemi mbuluar me folie alumini dhe…
  Tags: dhe, te, ne, edhe
 • 59
  Ne kemi pare tashme ne Psalmin 78 se sa e rendesishme eshte qe femijet te vendosin te Perendia besimin e tyre (vargu 7) qe ata te mos jene si etërit e tyre (vargu 8) nje brez kokeforte dhe rebel. A mund ta perfytyroni jeten si nje shkemb i rrepirte mbi…
  Tags: te, ne, dhe
 • 50
  Ansambli Gjilani, pas paraqitjeve dhe sukseseve te njëpasnjëshme te kohëve te fundit, mori pjese në natën finale ne Festivalin e Këngës dhe Valles shqipe “Këngë Jeho 2019” në Strugë.   Ansambli është paraqitur me valle burimore nga treva shqiptare dhe kolazh vallesh kosovare nga grupi i valltarëve ne krye me…
  Tags: dhe, te, nga, ne
 • 48
  Nga kjo ne e kuptojme kujdesin qe Zoti Jezus shprehte per femijet kur Ai urdheroi Pjetrin tek Gjoni 21:15 "Kulloti qengjat e mi." Duket se eshte nje rrjedhim i arsyeshëm për të përfunduar që Ai u referohet këtu fëmijëve. Qengjat jane te vegjelit e kopese. Ne dy vargjet e meposhtme…
  Tags: te, ne, dhe
Comments