Videos

Prince – When doves cry

Nordeman reagoi në Facebook:
“Së fundmi dëgjova debutimin e këngës “What if” nga Prince. Kjo është një këngë që kam shkruar 5 vite më parë në albumin tim Brave (Guximtar). Prince dëgjoi një këngë për dashurinë transformuese të Jezusit në nje radio të krishterë dhe tani po i jep mundësinë shume te tjereve ta dëgjojnë këtë mesazh.”

Facebook Comments