Videos

Celine Dion – Oh Holy Night

O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë

Në atë natë Shpëtimtari u lind

Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej

Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë

Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet

Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet

Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!

Facebook Comments