Videos

David Crowder Band – How He Loves Us

“Si Ai na do” është një kënge e John Mark McMillan, pjesë e albumit të tij të dytë “The Song Inside the Sounds of Breaking Down”. Kënga ishte shumë e suksesshme. Një dëgjues i këngës ka thënë “e degjova kete kenge ne radio dhe absolutish rashe ne dashuri me te. Me te vertete te ben te mendosh per cdo gjë që Perëndia ka bërë për ne. Cdo ditë që e dëgjoj më dalin lot, shpresoj që ta shijoni aq sa unë!

Facebook Comments