Videos

MercyMe – Flawless
“Ditën që erdhe tek Krishti u bëre një krijesë e re. Ky shkëlqim nuk bie asnjëherë është aty për gjithë jetën tënde. Ti mbetesh një krijesë e re, mund të ndihesh sikur i ke katranosur gjërat por për Krishtin, ndërsa të shikon thotë, gjëja më e mrekullueshme për mua, je vetë ti. Në këtë kuptim ti je i panjollë, mendoj se armiku e di se ku ti do të përfundosh, dhe nuk ka çfarë të bëj për këtë gjë por përgjatë rrugës do të përpiqet të thotë, që ti je gjithçka tjetër përveçse i panjollë. Ndaj kjo këngë përmbledh gjithë albumin!”
MercyMe Music
Facebook Comments