Videos

“No Other Love” – Jasmine Murray

”Asnjë Dashuri tjetër” është e bazuar në 1 Korintasve 13 … aq shumë sa edhe rreshti i parë i këngës citon: Dashuria është e duruar, dashuria është e mirë ‘Kënga ka të bëjë me dashurinë – dashurinë e Perëndisë – dhe sa e rëndësishme, e çmuar, e vlefshme dhe mbi çdo gjë tjetër, se sa e përsosur është ajo dashuri. Me këngën që ka lidhje me dashurinë, mund të mendoni për dashurinë që keni përjetuar ose po përjetoni në jetën tuaj. Ndoshta mendimet tuaja shkojnë në një marrëdhënie të prishur ose një të dashur të humbur. Këto gjëra ndodhin në jetë … ata janë të pafat … ata janë të ashpër … dhe nuk ndihen mirë. Por ‘Asnjë Dashuri tjetër’ me të vërtetë më inkurajon që të përqendrohem në faktin se ne jemi të dashur nga Perëndia dhe se ne nuk duhet ta kërkojmë më atë në ndonjë gjë apo në ndonjë tjetër. Nuk ka asgjë që mund të bëjmë që do ta bëjë Perëndinë të na dojë më pak. Ai tashmë na do më shumë se çdokush tjetër!

Facebook Comments