LAJMET E FUNDIT

Zgjedhjet parlamentare në Kosovë – REPORTAZH

Misioni i Bashkimit Evropian për Vëzhgimin e Zgjedhjeve paraqiti në një conferencë për media gjetjet preliminare për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 qershorit në Kosovë. Zgjedhjet e 11 qershorit në Kosovë ishin vërtet konkurruese në pjesën me të madhe, por kërkohet vullnet politik për adresimin e dobësive të vjetra, dhe frikësimit në rajonet e banuara me serbe të Kosovës.

Facebook Comments

Share This:

Comments