Albumi Urra!

Albumi Urra!

Albumi Urra!
Albumi Urra!
: 0
  • Description

Dhjetë fëmijë nga qytete dhe kisha të ndryshme të Shqipërisë kanë punuar intensivisht të trajnuar nga një grup mësuesish finlandez.

Këto këngë mund t’u shërbejnë për grupin e fëmijëve në kishën tuaj si dhe në organizimin e eventeve të ndryshme ungjillizimi nga fëmijët për fëmijët. Për të gjitha kishat e interesuara për krijimin e koreve ‘Urra’ në ungjillizimin e fëmijëve albumit do t’i shtohet së shpejti një cd me versionet instrumentale të këngëve.

Cmimi: 4 euro

E-mail: info@radio-7kosova.net

Facebook Comments