Puna dhe Financat

Puna dhe Financat

Puna dhe Financat
Puna dhe Financat
: 0
  • Description

Libri “ Puna dhe Financat” ofron zgjidhje praktike të mbështetura në të vërtetat e Biblës, për probleme, me të cilat ndeshemi përditë. Brenda faqeve të këtij libri janë dhjetë kapituj, me çështje shumë aktuale si : Punësimi, Vendimmarrja, Sukses në dështim, Menaxhimi i kohës, Qëllimi në jetë, Liria financiare etj. Këshillat praktike në faqet e këtij libri të zbatuara në jetën e përditshme, do t’ju japin një këndvështrim të ri dhe jetë ndryshues, ashtu siç kanë rezultuar për të gjithë ata që kanë qenë nën këshillimin Biblik të autores June Hunt.

Cmimi: 4 euro

E-mail: info@radio-7kosova.net

Facebook Comments